OL 2017

I år var det os fra Birkelse Plejecenterder var vært ved OL. Vi fik besøg af Beboere og kollegaer fra Aabybro Plejecenter og plejecenteret Kornumgård fra Brønderslev.

Vi begyndte legene at samles ved flagstangen, og sammen så vi Dannebrog gå til tops, i mens vi i fællesskab sang ”der er et yndig land”.

Men så hørte det store fællesskab op, for en kort tid, legene var begyndt, og kampen om medaljer var i gang.

Der blev dystet i:

  • Ringridning i kørestol
  • Ærteposekast
  • Flødebolle kast
  • Boccia.
  • Og en hemmelig dyst imellem medarbejdere og leder

 

 

 

 

 

Alle beboerne gik til den, der var stor koncentration, heppekor, båthorn, venlige drillerier, store smil og høje grin. Det var noget at kæmpe om, udover æren og DRILLE-retten, var der også medaljer på spil.

Aabybro Plejecenter klarede sig bedst og derfor rendte de med den store pokal.  Men de skal ikke døje med at finde en fast plads til pokalen, vi har tænkt os at vinde den tilbage næste år.

Da præmie overrækkelsen var ovre, åbnede den bette pølsevogn, og vores dejlige frivillige fra Vennekredsen serverede hotdogs, øl og vand til alle.

Den hemmelige dyst var rigtig sjov, 9 medarbejdere fik mulighed for at kaste en lagkage i hovedet af sin BOSS , de gjorde sig umage, og til stor morskab for alle da de ramte.

Det var dejlig en dag, og alle der deltog, om det var som atlet, tilskuer, frivillige, medarbejder eller pårørende kan se tilbage på OL 2017 som noget særligt og specielt.