Cykelsæsonen er i gang

Beboerne på Birkelse Plejecenter er ude og cykle som aldrig før, og de nyder det.

(På Billederne ser i vores nye frivillige cykelpiloter Trisse og Henning)

Vi har frivillige cykel piloter, søde mennesker der sætter en lille time af om ugen til at cykle med 2 beboere. Der er kø for at komme med ud og cykle, og det er til vores beboeres store glæde at komme ud og mærke vinden, solen og indimellem regnen. For piloterne er det en ligeså stor glæde, både at være ude, men også at give et menneske en oplevelse der betyder så meget.

Når de nye piloter har fået en grundig instruktion og har øvet sig, så er det bare om at komme ud på landevejene og opleve noget. En cykeltur tager omkring en 30 minutter, der kommer beboeren så rundt i lokalområdet.  Det er piloterne der bestemmer turen, men de modtager gerne forslag, og det giver beboerne mulighed for at se eller gense steder der betyder noget særligt for netop dem.

Og syns du det lyder hårdt – så bare rolig der er altid medvind på vores Rickshawcykler, og hvis ikke, så er der motor på J

Hvis du tænker det lyder sjovt og er lidt nysgerrig omkring hvad en frivillig cykelpilot er, kan du kontakte Kjeld Larsen. Kjeld er selv pilot, og det er ham der giver instruktion til nye piloter. Det er også Kjeld der koordinerer cykelturene. Skriv eller ring til Kjeld.

kjla@diakon.dk ( 98 24 31 00